fbpx
 

Lediga jobb

Vill du bli en del av vårt växande team? Just nu söker vi…

Designer/originalare med erfarenhet av WordPress för fast anställning!

 

Företaget
Vi är en halvliten/halvstor byrå som fått in fler kunder på kort tid och därför har vi nu tillfälle att anställa en formstark originalare/formgivare. I dagsläget är vi sju anställda och siktar på att bli en byrå på max 10-12 personer. Vi har mänskliga arbetstider och jobbar passionerat med att göra bra kommunikation för våra kunder – och har gjort det sedan vi slog upp portarna 2015.

 

Arbetsuppgifter

  • Layouta, typografera, korrläsa och ta fram tryckfärdiga original av broschyrer, annonser, stationary, roll-ups, mässmaterial osv.
  • Jobba självständigt utifrån grafiska manualer eller instruktioner från AD.
  • Produktion och layout av mallar i PowerPoint och Word.
  • Bygga sajter i WordPress utifrån teman/mallar. Uppdatering av WordPressajter.
  • Skissa från grundidé i exempelvis Sketch.
  • Bildanpassningar och enklare bildretusch, både för print och digitalt.
  • Enklare produktionsledning av främst egna projekt, ibland ansvar för egen kund.
  • Uppdatera kunders sociala medier.
  • Skapa nyhetsbrev i bl.a. Mailchimp.
  • Verktygsanvändning under en arbetsvecka: 40% Indesign, 15% WordPress, 10% PPT, 10% Photoshop, 10% Illustrator.

 

Allt detta kommer ske under coachning av AD och i tätt samarbete med projekt- och produktionsledare, copy och andra formgivare/originalare.

 

Kvalifikationer
Vi söker en noggrann, uthållig och snabb designer som är riktigt stark på layout och med minst 3 års dokumenterad erfarenhet. Din personlighet är snarare att hålla ordning än att skjuta från höften. Du försöker hellre få den 40-sidiga årsberättelsen snygg på tre dagar än under tidspress kläcka världens bästa kreativa idé. Du ser troligen en tjusning i att förstå hur PPT-mallar funkar. Du jobbar hellre inom ramen för en grafisk manual än tar fram en ny designstrategi från noll.

 

Tiderna har förändrats snabbt för designers i branschen och för Parachute så har vi från start varit mest en digital byrå. Det betyder att för den här tjänsten så behöver vi någon som också har jobbat digitalt ett bra tag. Kan du bygga enklare wordpresssajter utifrån skisser i exempelvis Elementor och även kan CSS? Då låter det som om vi blir riktigt glada att du söker jobbet. Kan du en del om Apsis, Mailchimp, publicering och annonsering i FB, LinkedIn, Instagram och Snap är det ett klart plus.

 

(Vi har folk som är riktigt duktiga på filmning, Premiere, AfterEffects, copywriting, produktionsledning, strategi, strategisk design och konceptidéer men det är klart att vi vill ta tillvara på din kompetens också om du har det inom dessa områden.)

 

Viktigt är att du är formstark, självgående och alltid intresserad av att utvecklas och lära dig något nytt. För är det något vi är säkra på så är det att det kommer mer spännande saker att lära oss framöver. De du kommer att jobba närmast är produktionsledare och AD.

 

Är du en ung, hungrig designer som älskar digitalt och söker ditt första jobb eller som vill bli AD inom ett halvår så vänta med din ansökan, en sådan rekrytering kommer framöver.

 

Vill du vara med och växa med oss? Skicka in en ansökan, gärna med CV, personligt brev, arbetsprov (gärna ex på wordpressajter och längre broschyrer). Och om du har möjlighet, gärna en länk till en kort presentationsvideo. Sista ansökningsdag är 3:e juli men av erfarenhet så kan vi säga att man har en fördel om man är snabb på bollen.

 

På grund av många förväntade ansökningar kommer möjligheten till återkopplingen från oss att vara mindre än i vanliga fall, till exempel skickar vi inte bekräftelse på mottagna ansökningar. Men alla kommer att få svar i hur det går. Intervjuer kommer hållas via Teams.

 

 

Mail to: iwantagreatjob(a)parachute.se