fbpx
 

Lediga jobb

Vill du bli en del av vårt växande team? Just nu söker vi…

Driven projektledare för fast anställning

 

Vilka är vi?

Vi är en kommunikationsbyrå som växer så det knakar. Den senaste tiden har vi fått in flera stora projekt och behöver nu förstärkning av ytterligare en vass projektledare. I dagsläget är vi åtta anställda som jobbar passionerat med att göra bra kommunikation för våra kunder i digitala, sociala och tryckta medier. Med hög kompetens inom såväl insikt och strategi som kreativitet och produktion är vår målsättning att erbjuda hållbara helhetslösningar till våra kunder. Inom de närmaste åren siktar vi på att bli en byrå på omkring 12–14 personer.

 

Vi har mänskliga arbetstider och delar en fantastisk kontorslokal med ett antal andra byråer. Du hittar oss på cirka tio minuters promenad från Odenplan.

 

Vad ska du göra?
  • Sälja in nya projekt.
  • Äga ansvaret för nöjda kunder och ansvara för projektutveckling.
  • Följa gott affärsmannaskap i projekten.
  • Leda strategiska projekt samt kommunikationsprojekt i sociala, digitala och traditionella media.
  • Jobba i team och entusiasmera medarbetare.
  • Samarbeta tätt med produktionsledare om budgetar, tidplaner och fakturering.
  • Se till att vi håller högsta kvalitét i leveranserna.

 

Allt detta naturligtvis i tätt samarbete med andra projektledare, produktionsledare, CD, copy och designers.

 

Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet av projektledning på kommunikationsbyrå. Ännu gladare blir vi om du även en bakgrund som marknadsansvarig eller marknadschef. Att sälja in och driva såväl små som stora projekt i mål är vardagsmat för dig, precis som din förmåga att jobba i team och leda och stötta dina medarbetare. Du har också mycket god förmåga att  koordinera och prioritera projekt för att nå upp till våra kunders förväntningar.

 

Vidare behöver du ha en djup förståelse av marknadsstrategi och ha en hel del pondus. Troligen har du någon strategisk marknadsutbildning i bagaget. Och lever du med digitala medier och har erfarenhet av digitala produktioner och sociala kampanjer är det kanon.

 

Om tjänsten
Tjänsten är från början 50% med planen att växla upp till 100% inom 3 månader.

 

Ansök
Vill du vara med på en spännande resa och växa med oss? Skicka in en ansökan senast 17 januari!