fbpx
 

LK Precision

Från metallbitar till en del av NASAs rymdprogram

Med högsta precision inom skärande bearbetning hjälper LK Precision sina kunder att förverkliga innovationer. Företaget stod inför en internationell expansion och behövde lyfta sitt varumärke både för att attrahera nya målgrupper och lyckas med sin rekrytering. Efter ett omfattande insikts- och strategiarbete tog vi fram en ny varumärkesplattform och en plan för employer branding. Med ett förändrat perspektiv för vad LK Precision egentligen bidrar med har uppfattningen om varumärket på kort tid förändrats såväl internt som externt.

Varumärkesplattform

Med en ny varumärkesplattform lade vi grunden för LK Precisions resa från liten nischad tillverkare till internationell innovatör och produktutvecklare.

Offshorekampanj

LK Precision ser till att offshoreindustrins produkter håller måttet. Med riktad annonsering i sociala medier hjälpte vi LK Precision att hitta nya kunder inom sektorn.

Employer branding

De som söker sig till ett jobb på LK Precision älskar teknik men avskyr att skriva CV. Det tog vi fasta på när vi utvecklade LK Precisions strategi för employer branding.