Lediga jobb

Vill du bli en del av vårt växande team? Just nu söker vi…

Juniorcopy till Parachute

 

Arbetsuppgifter
Du arbetar i hela kedjan från research till konceptutveckling med stöd av seniora kreatörer. Du kan även skriva långa texter och har förmåga att se kopplingar rubrik–bild i idélösningar. Medierna varierar från traditionella annonser, broschyrer till film och digitalt i våra uppdrag. Våra kunder kommer från vitt skilda branscher, somliga idag starka varumärken och andra som vi jobbar för att stärka. Gemensamt för alla uppdrag är att du jobbar i team med andra engagerade medarbetare.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig med bra språklig förmåga och gärna med erfarenhet från en reklambyrå. Gärna med examen från exempelvis Berghs copylinje. Vi söker någon som är lyhörd och samarbetar bra med andra för ett gemensamt mål. Det är ett plus om du är snabb men vi behöver definitivt någon som är noggrann.

 

Företaget
Vi är en växande byrå på tio anställda och fler om vi räknar våra frilansare. Vi delar (ett fantastiskt) kontor med andra byråer och har 7 minuters promenad från närmsta t-bana.

 

Tjänsten
Från start handlar det om en behovsanställning/avgränsade uppdrag men så som det ser ut är våra behov hyggligt stora framöver.

 

 

ps. Ha överseende med den här texten som är skriven av en av våra formgivare. Våra copywriters måste fokusera på sina spännande kunduppdrag.